Breaking News

Mitsotakis nuk e ftoi në Athinë, Rama: Unë nuk do bëja si ata, nuk e marr personale

Kryeministri Edi Rama gjatë konferencës për shtyp u pyet për marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Greqisë, pas mungesës së ftesës së darkës informale me liderët e Ballkanit Perëndimor në Athinë, e thirrur nga kryeministri grek, Kyriakos Mitsotakis.

Rama u përgjigj duke thënë se nuk e ka marrë personale, teksa shtoi se është diçka që ai nuk do e bënte, referuar mungesës së ftesës.

“Unë u bëra ca kohë në këtë detyrë dhe as nuk impresionohem nga momentet e emocioneve dhe ngarkesave që krijon një ngjarje e caktuar dhe as nuk marr personale çfarëdo qoftë, dhe të reagoja ndaj diçkaje që nuk do e bëja vetë. Jo më që ta bëj si ata”, u shpreh Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *