Breaking News

VIDEO/ “Oj nënë bre”, ishte live në Facebook duke ngarë makinë në rrugën e Arbrit, aksidentohet i riu

Një person është përplasur me makinën e tij teksa po bënte një video live në rrugën e Arbrit.

Qytetit shihet teksa ecën në këtë aks rrugor dhe bën video live me muzikë në sfond. Por në një moment, teksa mban telefonin në duar, ai humb kontrollin e makinës dhe përplaset.


Pas përplasjes, ai fillon të thotë “oj nënë bre!” dhe kërkon ndihmë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *